سمپاشی رستورانها و فستفودها از جمله اموری است که بسیار ضروری است. رستورانها و کترینگها به علت اینکه مرکز پخت و پز غذاها هستند، محل بسیار مناسبی جهت تجمع این آفات هستند. در سمپاشی رستوران به برخی نکات ایمنی و بهداشتی ویژه ای توجه میشود که در ادامه مقاله به تمامی این موضوعات خواهیم پرداخت.
همین حالا فرم رو پر کنید تا کارشناسان ما خیلی سریع باهاتون تماس بگیرن و راهکار دقیق و تخصصی متناسب با مشکل شما رو ارائه بدن. مشاورهمون کاملاً رایگانه، بدون تعهد به خرید یا ثبت سفارش. فقط کافیه چند ثانیه وقت بذارین و اطلاعات تماستون رو وارد کنین .بقیهی کار با ماست!
مواد غذایی عامل بزرگ و مشوق اصلی جانوران و حشرات برای ورود به یک محیط هستند. زیرا اگر در محیطی غذایی یافت نشود، هیچ موجودی در آن محیط به زندگی ادامه نمیدهد. در نتیجه در رستورانها، کترینگها، فستفودها، هتلها و … که از مواد غذایی بیشتر و از طبخ بسیار بالاتری نسبت به منازل و محیطهای دیگر استفاده میکنند، شرایط برای ورود و زندگی این موجودات فراهمتر میشود. در چنین شرایطی برای اینکه این محیطها کمتر در معرض وجود این آفات قرار بگیرند، سمپاشی و رعایت نکات بهداشتی باید بصورت دورهای و در فواصل زمانی تعیین شده و با برنامهریزی انجام شود.
سرما و گرما دو عامل مهم در جذب حشرات و جانوران موذی مانند موشها ، سوسکهای ریز و درشت، مورچه ها و دیگر حشرات مزاحم میباشد. این موجودات در زمستانها به دلیل اینکه هوا در بیرون محیط سرد است و غذا کمتر یافت میشود، به داخل محیطهای پر از غذا و البته گرم کشیده میشوند و چقدر از بودن در آن محیطها لذت میبرند. به قول خودمان یک لقمه چرب و یک جای گرم و نرم گیرشان آمده. و البته در تابستانها به علت هوای گرم به محیطهای با هوای خنکتر و البته با غذای فراوان هجوم میآورند و شروع به تغذیه و زندگی میکنند. بنابراین هر زمان که در محیط بیرون ساختمانها غذای کافی یافت نشود،آنها به داخل ساختمانها راه مییابند.
سوالی که ممکن است پیش بیاید این است که این موجودات از بین رستورانهای مختلف بسراغ کدام رستوران میروند؟جواب بسیار ساده است. رستورانی که نظافت و امور بهداشتی را رعایت نکند و هرچند وقت یکبار سمپاشی نکند.
سوسکهای ریز سرعت تخمریزی بسیار شدیدی دارند. اگر آنها را به حال خود رها کنید، روزی میرسد که به خوتان میآیید و میبینید که تمام رستوران و آشپزخانه را سوسک برداشته و یک اتفاق ناگوار برای محل کسب و کار شما به وقوع پیوسته است.
سوسکهای ریز در جاهای گرم لانه میکنند و کلونی میسازند و شروع به تخمریزی میکنند و آنقدر تخمهای ریزی دارند که ممکن است ماهها متوجه آن تخمها نشوید. این نوع از سوسکها از این سو به آن سو حرکت میکنند. گاه مشاهده کردهایم در یک رستوران بسیار معروف، سوسکها به مکان غذاخوری نیز رخنه کرده و زیر میز لانه گزینی کرده بودند و با مشاهده یک مشتری و ابراز احساس بسیار ناراحت کننده از سوی مشتری به اعتبار آن رستوران لطمهی شدیدی وارد گشت.اینجاست که باید گفت گاهی خیلی زود دیر میشود. بعضی مواقع با یک سهلانگاری تمام زحمات چند سالهمان به هدر میرود.
سوسکهای ریز سرعت تخمریزی بسیار شدیدی دارند. اگر آنها را به حال خود رها کنید، روزی میرسد که به خوتان میآیید و میبینید که تمام رستوران و آشپزخانه را سوسک برداشته و یک اتفاق ناگوار برای محل کسب و کار شما به وقوع پیوسته است.
موشها از آن دسته حیواناتی هستند که بسیار مخرب و در اصلاح خانه خرابکن هستند. آنها به هر چیزی حمله میکنند تا آن را بجوند. گاه از روی گرسنگی گاه بخاطر غریزه جونده بودنشان. بنابراین حواستان باشد که درگیر این آفت نشوید. اما اگر چنانچه احساس کردید موش در رستوران وجود دارد یا با چشم رویت کردید، این پیشنهاد را دوستانه بپذیرید و حتما حتما تاکید میکنم حتما با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید، زیرا دنیای موشها با جانوران دیگر متفاوت است و ممکن است بیشتر به خطر بیوفتید.
در جواب به این سوال باید بگویم: بلـــــه. موشها عامل بیماریهای باکتریایی مختلفی به انسانها هستند که مهمترین آنها، بیماری طاعون است که بسیار خطرناک است.
مورچهها هم مانند سایر جانورانی که نام بردم، از بودن در رستوران بسیار لذت میبرند و با آن جثهی کوچکشان حتی دیوارها را هم تخریب میکنند و با مشقت و سختی فراوان مواد غذایی را بر روی دوششان میگیرند و به لانهی خودشان میکشانند. مورچهها نیز مانند موشها و سوسکهای ریز به صورت کلونی زندگی میکنند. بنابراین اگر در یک قسمتی از محل، مورچه مشاهده کردید، بدانید در گوشههای مختلفی از آشپزخانه یا رستوران لانه گزینی کردهاند و با تعداد بسیار فراوان به زندگی خود مشغول هستند. گول بی صدا بودن و ریزه میزه بودنشان را نخورید. مورچهها قادرند یک شهر را تخریب کنند. فقط دنبال میدان میگردنند. سمپاشی دورهای فضا را برای عدم رشد مورچهها ایمن میکند.
یکی از دلایلی که باعث میشود رستورانداران عزیز نسبت به سمپاشی دید ویژهای داشته باشند، این است که آنها مسئول سلامتی مشتریان خود هستند و باید در حفظ پاکیزگی و جلوگیری از تکثیر باکتری و ایجاد بیماری همواره بکوشند. همانطور که میدانید حشرات و جوندگان با ادرار و مدفوع خود باعث تکثیر بیماریها و باکتریها به انسانها میشوند.بنابراین قبل از وقوع اتفاقی، سمپاشی را در برنامه کاری و دورهای خودتان بگنجانید.
البته که نکته حائز اهمیت در این مساله جدای از انتقال بیماری، حفظ کاریزماتیک و کلاس کاریتان است که تمیزی و عدم وجود میکروب و جانور در محیط، نخستین قدم برای رسیدن به این منزلت است.
با توجه به ویژگیهای هر جانوری و شرایطی که در آن میتواند به مدت طولانی زندگی کند بخشهای متعددی از رستوران اهمیت پیدا میکند. برای مثال سوسکهای سوسری یا سوسکهای درشت آمریکایی از مکانهای مرطوب مانند فاضلابها لذت میبرند بنابراین سرویسهای بهداشتی یا لولههای فاضلابی بهترین مکان برای زندگی آنها میباشد. سوسکهای ریز از جاهای گرم مانند داکتهای برق خوششان میآید. البته داخل لولاهای دربهای کابینتها و گوشههای بالا و تاریک کابینتها از جمله بهترین مکانها برای تخمریزی و لانهگزینی سوسکهای کابینتی است.
با توجه به اینکه موشها و انواع آنها از مکانهای مختلفی استفاده میکنند، نمیشود جای بخصوصی را برای آنها ذکر کرد، فقط این رابدانید موشهای سقفی از جاهای بلند و موشهای فاضلابی عمدتا در فاضلابها خانه دارند اما گاهی خلاف این هم ثابت میشود. برای تشخیص نوع موشها از این مطلب استفاده کنید.
سمپاشی، جزء مشاغلی است که اگر کسی فقط به تماشایش بنشیند احساس میکند کاری بسیار ساده است و همه از عهده اش برمیآیند اما در دسته ی مشاغل تخصصی قرار دارد و هر تخصصی نیاز به علم و تجربه کافی دارد. بنابراین در انتخاب شرکت سمپاشی دقت کنید تا کار را به کاردانش بسپارید. حالا این کاردارن در حوزهی سمپاشی کیست و چه خصوصیاتی دارد؟با توجه به چند فاکتور تا حدودی میشود تشخیص داد :
از نوع کارشناسی اولیه که بصورت تماس تلفنی برقرار میکنید،تا حدودی متوجه میشوید که این شرکت تا چه حد توانایی دارد و از نظر اخلاقی شایستگیاش را میسنجید.پس از اینکه احساس کردید کارشناس مرطوبه با صبر و حوصله در پی یافتن مشکل و آفت مورد نظر شماست به پیشنهادهایی که برایتان دارد، خوب گوش جان میسپارید. پس از حصول اطمینان از این فاکتورها قیمت را سوال میکنید و در رابطه با نوع سم مورد استفاده و کیفیت آن مطلع میشوید و پس از توافق در رابطه با زمان سمپاشی و پیگیریها پرس و جو کرده و در نهایت اگر رضایت داشتید، اقدام به انتخاب شرکت سمپاشی مورد نظر میکنید.
با توجه به اینکه میزان آلودگی و آفت و درگیری هر رستورانی با رستوران دیگر متفاوت است و از طرفی متراژ و مسائل اینچنینی در تعیین قیمت بسیار حائز اهمیت است، قیمت واحدی نمیتوان ارائه داد. جهت دریافت مشاوره وارائهی قیمت حدودی میتوانید با شمارههای شرکت پاکیا تماس بگیرید و از کارشناسان ما مشاوره بخواهید.
خبر ویژه اینکه ما به شما ضمانت نامه کتبی ریشه کنی تقدیم میکنیم که ما را از تمامی شرکت های همکار مستثنی میکند. اگر چنانچه بعد از عملیات سمپاشی با حشره مورد نظر روبرو شدید،با تنها یک تماس کارشناسان ما را به سمت رستوران خود روانه می کنید و بصورت رایگان برایتان انجام وظیفه میکنیم. ما با عنایت پروردگار به کمک و یاری شما می شتابیم میتوانید همین الان با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و مشکل مورد نظر خود را مطرح کنید.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
پاسخگویی فوری و دقیق به سوالات شما، حتی در روزهای تعطیل.
تمامی خدمات با ضمانت بازگشت و پیگیری پس از اجرا
متخصصان آموزشدیده با تجربه بالا در سمپاشی انواع آفات
استفاده از سموم تاییدشده، بیخطر برای انسان و حیوان خانگی
در شرکت پاکیا، ما متعهد به ارائه خدمات باکیفیت و ایمن به مشتریان خود هستیم. برای نیل به این هدف، تلاش میکنیم تا با بالاترین استانداردهای صنعت را در تمام زمینههای فعالیت خود رعایت کنیم.
یکی از راههای اثبات این تعهد، اخذ مجوزها و گواهینامههای معتبر از مراجع ذیصلاح است. ما مفتخریم که اعلام کنیم دارای مجوز فعالیت زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و گواهی ایمنی و صلاحیت پیمانکاری زیر نظر وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی هستیم.