سمپاشی موش و  تیم تخصصی مبارزین با موشها

موش‌‌ها در دسته پستانداران و جوندگان موذی قرار می‌گیرند. تابحال 2500 گونه موش‌ در جهان شناخته شده است. برخی از این گونه‌ها اهلی هستند و در خانه به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شوند. اما برخی دیگر وحشی بوده و ممکن است به هرچیزی حمله کنند و خسارات جبران ناپذیری را به انسان‌ها بزنند. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با انواع موش‌ها، روش‌های سمپاشی روی آنها، محل زندگی‌شان، خطراتی که به وجود می‌آورند، آشنا شوید.

در این تصویر یک موش در حال فرار و ترس است

آشنایی با انواع موش‌ها

موش‌ها را می‌توان به دسته‌های مختلف تقسیم بندی کرد، اما مهم‌ترین دسته بندی‌ها عبارتند از:

در این تصویر انواع مختلف موش دیده می شود

موش خانگی:

موش خانگی که با نام Muse musculus هم در بین مردم شناخته می‌شود، در کلونی‌های بزرگ و به صورت گروهی زندگی می‌کند. این موش‌ها چشم‌هایی درشت و گوش‌های بزرگ دارند. از طرفی وزن اکثر آنها اغلب بین 10 الی 30 گرم متغیر و اندازه بدنشان تقریبا بین 6 الی 12 سانتی متر است.

دم موش‌های خانگی تقریبا برابر با اندازه بدنشان است و رنگ آن اغلب طوسی یا مایل به قهوه‌ای است. همچنین روی دم آنها با موهای ریز پوشیده شده است. موش‌ خانگی اغلب علاقه‌ای به حفر لانه ندارد و در سوراخ‌ها یا شکاف‌هایی که در محل وجود دارد، زندگی می‌کند. این موش‌ها ممکن است در هر محلی مثل خانه‌ها، کارخانجات، انبار، بیمارستان و … حضور پیدا کنند و از میوه‌ها یا سبزیجات موجود در محل تغذیه کنند.

راه حلی برای سمپاشی موش خانگی:

موش‌های خانگی بعلت اینکه جثه کوچک‌تری نسبت به بقیه موش‌ها دارند، راحت‌تر گرفته شده یا از بین می‌روند. درنتیجه برای مبارزه و سمپاشی موش خانگی می‌توانید از راهکارهایی مانند استفاده از تله‌های چسبی کمک بگیرید.

موش قهوه‌ای:

موش قهوه‌ای یکی دیگر از انواع موش‌هاست. موش قهوه‌ای با نام‌های موش بندری ، موش انباری ، موش کشتی یا حتی Rattus norvegicus هم در بین مردم شناخته می‌شود. موش‌های قهوه‌ای بیشتر در شهرهای ساحلی یا شهرهایی که کانال‌های آب دارند مانند شهرهای شمالی یا تهران، زندگی می‌کنند.

وزن موش‌های بندری چندبرابر موش‌های خانگی است و تقریبا بین 200 تا 400 گرم هستند. همچنین اندازه بدن آنها از 22 تا 26 سانتی متر متغیر است. زادگاه موش‌های کشتی، کشور ایران نیست و به گفته جانور شناسان احتمالا از طریق کالاهای وارداتی از طریق هوایی یا کشتی به ایران وارد شده و تولید مثل کرده‌اند. موش‌های قهوه‌ای نسبت به سایر موش‌ها علاقه بیشتری به آب و نوشیدن آن دارند؛ در نتیجه ترجیح می‌دهند محل زندگی خود را در نزدیکی آب انتخاب کنند. از طرفی به گفته برخی از کارشناسان این موش‌ها می‌توانند به خوبی در آب شنا کنند و در واقع شناگران ماهری هستند.

موش‌های انباری به صورت گروهی (کلنی) زندگی می‌کنند به طوری که حتی گروه آنها ممکن است شامل صدها موش باشد. این گونه از موش‌ها به کندن لانه و حفره در دل زمین و کنار آب علاقه زیادی دارند؛ در نتیجه تلاش می‌کنند در کنار مسیرهای آب (جوی آب یا کانال‌های فاضلاب) برای خود لانه درست کنند. موش‌های قهوه‌ای می‌توانند به راحتی هر جنس زمینی را مثل سنگ، بتون، آسفالت و … جویده و لانه دلخواد خود را ایجاد کنند.

 

موش قهوه‌ای مانند موش خانگی به خوردن سبزیجات و غذاهای گیاهی علاقه دارد اما علاوه بر سبزیجات می‌تواند از انواع گوشت و حتی حیوانات زنده، زباله‌ها و … نیز تغذیه کند.

 

چنانچه شرایط زندگی برای موش‌های فاضلاب مساعد باشد، می‌توانند در طول یک سال 8 الی 9 مرتبه باردار شوند و در هر مرتبه حدودا 7 نوزاد را به دنیا آورند.

 

موش سیاه:

آخرین دسته از تقسیم بندی‌ موش‌ها که در این مقاله با آن آشنا می‌شویم، موش سیاه است. موش‌های سیاه با نام‌های موش صحرایی، موش سقف یا Rattus rattus هم شناخته می‌شوند. موش‌های سیاه نیز در شهرهای ساحلی شمال و جنوب کشور، شهر تهران و آذربایجان شرقی به وفور مشاهده می‌شوند. موش‌های صحرایی اغلب زندگی در گروه‌های کوچک را به کلنی‌های بزرگ ترجیح می‌دهند.

موش‌های سیاه از نظر اندازه و وزن بین موش‌های خانگی و قهوه‌ای قرار دارند. تقریبا بیشتر موش‌های سیاه بین 30 تا 60 گرم وزن و 7 الی14 سانتی متر طول دارند. دم موش‌های صحرایی از اندازه کل بدن آنها بزرگ تر بوده و رنگ آن سیاه یا خاکستری تیره است.

همانطور که از اسم این موش‌ها پیداست، آنها علاقه زیادی به زندگی در سقف کاذب، زیر شیروانی یا قسمت‌های بالایی خانه و ساختمان دارند. این گونه از موش‌ها به راحتی می‌توانند از انواع در و دیوارهای ساختمان، درختان و … بالا بروند و روی آن زندگی کنند.

 

سرعت این موش‌ها بسیار زیاد است و به چالاکی و زرنگی معروفند. این موش‌ها بیشتر علاقه دارند سبزیجات و مواد غذایی گیاهی بخورند. در نتیجه در مغازه‌های خشکبار فروشی، رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها و … رفت و آمد می‌کنند یا در صورت امکان در این محل‌ها زندگی می‌کنند.

 

چنانچه شرایط زندگی برای موش‌های فاضلاب مساعد باشد، می‌توانند در طول یک سال 8 الی 9 مرتبه باردار شوند و در هر مرتبه حدودا 7 نوزاد را به دنیا آورند.

 

نکاتی برای مبارزه با موش‌ها – راه‌های جلوگیری از ورود موش‌ به محل

بسته به اینکه موش محل شما از چه مدلی است، اندازه آن چقدر است و … می‌توانید نوع سم و روش مبارزه با آن را تعیین کنید. به طور مثال برای موش‌هایی که اندازه کوچکتری دارند می‌توانید از تله‌های ساده‌تر با اندازه کوچکتر استفاده کنید. اما برای موش‌های بزرگتر باید حتما از روش‌های سمپاشی قوی‌تر کمک بگیرید.

 

اما علاوه بر نکات فوق، به کمک موارد زیر نیز می‌توانید از ورود موش‌ها به محل خود جلوگیری کنید:

 

قیمت سمپاشی موش در تهران چقدر است ؟

بسته به اینکه چه مدل موشی در چه محلی و به چه تعداد وجود دارد نوع سم مورد استفاده انتخاب می‌شود و قیمت سمپاشی تعیین می‌شود. در نتیجه تمامی این موارد می‌تواند روی قیمت‌گذاری سمپاشی موش در تهران تاثیر گذار باشد.

 

به طور مثال هزینه سمپاشی در خانه با بیمارستان، کارخانجات، شرکت‌ها و … متفاوت است. زیرا در برخی از این محل‌ها حساسیت بالاست و نباید محیط آلوده شود زیرا ممکن است به انسان‌ها آسیب وارد کند.

 
mouse
mouse

موش‌های ایرانی را بشناسید!

اگر زیرکانه به جنگ با موش ها نرویم،حتما شکست خواهیم خورد

طعمه گذاری موش 

طعمه گذاری ، تله گذاری و سمپاشی موش یکی از تخصص های شرکت پاکیا می باشد. و این شرکت  طی چند سال اخیر دانش و مهارت لازم را جهت مبارزه با موشها فراگرفته است، درنتیجه شایستگی این را دارد که خود را متخصص در این زمینه معرفی کند.

ما از استراتژی مخصوصی استفاده میکنیم. موشها و طرز مقابله با آنها مقوله‌ی ساده ای نیست. تیم پاکیا در کنار شماست. برای مشاوره و دریافت قیمت دقیق خدمات کافیست درخواستتان را ثبت کنید یا با شماره‌ ی 44488900-021 تماس بگیرید.

کمی در رابطه با موش ها صحبت کنیم

موش‌ها با توجه به اینکه به صورت گروهی و یا در اصطلاح کلونی زندگی می‌کنند، پیدا کردن محل زندگی و از بین بردن آن‌ها، کاری کارشناسی است و نیاز به علم و فکر مخصوص در این زمینه را دارد. متاسفانه شهروندان عزیز با مشاهده اولین موش، خودشان دست به کار می شوند و اقدام به طعمه گذاری‌های مختلف می‌کنند و این اقدامات باعث می‌شود، موش‌ها در اصطلاح شرطی شوند و نسبت به بیشتر طعمه‌گذاری‌ها مقاوم شوند و اصلا طعمه را نخوردند.درنتیجه با شکست مواجه میشوند و پس از طی این مراحل و خستگی به این نتیجه میرسند که از یک شرکت کنترل آفات کمک بگیرند. بنابراین ما با دید کارشناسی از شما عزیزان درخواست می‌کنیم که درصورت مواجه با این آفت، قبل از هرگونه اقدامی،حتما با یکی از شرکت‌های سمپاشی تماس گرفته و درخواست کمک کنید.

20

نتایج اقدامات خود افراد در مبارزه با موش ها

90

نتایج شرکت پاکیا در مبارزه با موش ها

رضایت خاطر شما را جلب میکنیم